Protokoll fra årsmøte i håndballgruppa 2016

Postet av Moelven IL - Håndball den 21. Mar 2016

Vedlagt protokoll fra årsmøte som ble avholdt mars 2016.

PROTOKOLL



Moelvhallen og trening fremover

Postet av Moelven IL - Håndball den 9. Mar 2016

Moelvhallen og trening fremover.

Status pr i dag er som følger: vi kan bruke hallen ut sesongen, men den vil være stengt fra og med august 2016 og ut hele 2017. Dette var litt lengre enn vi hadde håpet og trodd, men det positive er at vi ikke må flytte ut rett etter påske.

Fra mai oppfordrer vi i styret til trening ute på beach-banene. Her kan alle trene - også de minste lagene og det er gratis å trene her.

Fra og med skolestart i august 2016 har vi pt. ordnet med treningstider på tirsdager og onsdager i gymsalen på Kilde. I tillegg har vi noe tid i gymsalen på Skarpsno, men her har vi ikke helt oversikten ennå. Planen er at de minste, dvs. tom. J 11 skal trene i gymsaler frem til hallen står ferdig.

Vi arbeider med noen alternative løsninger i nærområdet, men dersom vi ikke kommer i mål med det, må vi søke halltid i Brumunddal, på Nes og på Brøttum. Her er fristen 1. mai og vi får tildeling av treningstid en gang i juni. Før det tidspunktet vet vi derfor svært lite om hverdagen for de eldste lagene – dessverre. Vi skal imidlertid informere så snart vi vet noe mer.

Målet vårt er å opprettholde omtrent tilsvarende aktivitet neste sesong som vi har hatt denne sesongen. For de yngste som får trene her i Moelv er jeg ikke bekymret, det er verre for de eldste som får lengre reiseavstander og kanskje noe ukurante treningstider.

Håper dette besvarer noen av spørsmålene deres. Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.


OPPFORDRING TIL ALLE SOM KJØRER BIL - LEVERER OG HENTER TIL MOELVHALLEN.

KJØR FORSIKTIG!! Vis stor oppmerksomhet for alle barna - da det er litt uoversiktlig her og det er mange barn som ferdes.



VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE 15. mars kl 18

Postet av Moelven IL - Håndball den 9. Mar 2016

Årsmøte avholdes i møtelokalene i Moelvhallen.

Se egen fane for sakspapirer som foreligger!

VELKOMMEN

årsmøte_web.jpg



Årsmøte 15.mars kl 18.00

Postet av Moelven IL - Håndball den 5. Feb 2016

Årsmøte avholdes 15. mars 2016 kl. 1800 på møterommet i Moelv-hallen. Saksliste vil bli lagt ut på hjemmesiden vår senest en uker før. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må meldes til styret ved leder, Cathrine Fossen på coolfossen@gmail.com senest to uker før årsmøtet.

Dersom noen ønsker å ta på seg et verv i håndballen er det bare å ta kontakt med valgkomiteen ved Tina Holthe, tiholthe@online.no,

Dette er medlemmenes anledning til å si sin mening om driften av håndballen og påvirke hvem som skal sitte i styret og vi håper at mange vil ta seg tid til å møte opp.

ÅRSMELDING for 2015 >> klikk her





PÅMELDING TIL HÅNDBALLSKOLE ÅPNET - TRYKK HER!

Postet av Moelven IL - Håndball den 21. Jan 2016

Velkommen til håndballskole i vinterferien: 22. - 24. februar.

Fra 7 - 13 år!

For jenter og gutter!

Kr 500,-

Når trykket på linken under - scroll deg ned til Region Innlandet og Moelven IL


Meld deg på her !